Mobila Dormitor

Ca in orice alt site dedicat cu precadere pentru prezentarea si comercializarea celor mai importante si necesare piese de mobilier, pentru amenajarea la interior a diferitelor spatii, categoria "Mobila Dormitor" se refera in mod special la mobila de dormitor.

Aceste corpuri de mobilier regasite in cadrul respectivei categorii sunt alese special,...

Ca in orice alt site dedicat cu precadere pentru prezentarea si comercializarea celor mai importante si necesare piese de mobilier, pentru amenajarea la interior a diferitelor spatii, categoria "Mobila Dormitor" se refera in mod special la mobila de dormitor.

Aceste corpuri de mobilier regasite in cadrul respectivei categorii sunt alese special, potrivit principiului ieftin si de calitate.

Si chiar daca acest lucru, la prima vedere pare a fi un vis, noi va garantam contrariul.

Si va asiguram de faptul ca totul este o certitudine.

Conform caruia este de ajuns sa faceti un simplu clik pe siteul EMONA.RO pentru a putea patrunde la interiorul unei bogate colectii de seturi dormitoare, cat si multe alte corpuri de mobilier dedicate pentru amenajarea la interior a dormitoarelor.

Asa se face ca, de aici veti putea alege cu incredere o gama variata de seturi dormitoate, de la cele mai simple si pana la cele mai complexe astfel de seturi, in diferite nuante.

Sau in diferite combinatii de culori.

Pe langa posibilitatea de a gasi aici o gama variata de seturi dormitoare, un alt avantaj al acestui site este legat de faptul ca, de aici puteti comanda separat fiecare piesa de mobilier de care aveti atata si atata nevoie.

Asa se face ca, in cadrul acestei categorii principale puteti gasi si o gama variata de dressinguri clasice sau moderne, minimaliste si contemporane sau avangardiste.

Ale caror usi sunt proiectate cu deschidere clasica, sau cu deschidere moderna, prin culisare.

Aceste dressinguri, la interior beneficiaza si de o variatate larga de compartimentari, ideale pentru toata gama de articole textile si vestimentare, de diverse marimi si volume.

Asa se face ca fiecare din modelele noastre sunt compartimentate la interior cu polite pentru articolele textile si vestimentare de volume ceva mai mici, cat si cu un spatiu pentru umerase.

Atat de necesar pentru articolele vestimentare de dimensiuni ceva mai mari.

Si asta nu e tot.

Pentru ca, tot aici, in cadrul acestei categorii principale veti putea gasi si o alta gama variata de camere tineret.

De unde puteti alege cele mai diversificate astfel de piese de mobilier.

Dedicate in mod special amenajarii respectivelor spatii de mare sensibilitate. Cum sunt, camerele pentru tineret.

Acolo unde piesele de mobilier nu au cum sa fie, decat perfecte.

Si de ce sa nu recunoastem, dar cea mai importanta piesa de mobilier pentru un dormitor este patul matrimonial.

Asa ca in lipsa finantelor puteti incepe prin alegerea patului dorit, dintre cele mai interesante si atractive astfel de accesorii pentru casa.

Concepute special sub diverse dimensiuni, pentru asigurarea confortului optim in cazul uneia sau a mai multor persoane.

De asemenea ar mai fi bine de stiut aici faptul ca pe langa paturi si dressinguri mai exista o alta categorie de piese de mobilier care pot fi comandate separat.

Este vorba despre comode.

Acele corpuri de mobilier destinate cu precadere depozitarii interioare si exterioare a diferitelor articole vestimentare sau de alta natura.

Si care sunt proiectate special pentru a se putea face extrem de necesare si atractive, in cele mai diverse situatii.

Dar pentru o si mai buna edificare este de preferat pur si simplu sa analizati cu lux de amanunt fiecare element de detaliu a fiecarei piesa de mobilier existenta in acest site EMONA.RO

Mai multe

Mobila Dormitor  Contine 53 produse.

Subcategorii

 • Seturi mobila dormitor

  Pentru a va putea bucura de un confort optim, cat si de un grad ridicat de odihna si relaxare in propriul dormitor ar fi de preferat sa cautati cu mare atentie prin varietatea larga de seturi mobila dormitor concepute in diferite forme, marimi si nuante.

  In asa fel incat sa fie practic imposibil sa nu puteti alege produsul dorit din marea categorie de astfel de corpuri de mobilier.

  Este bine de stiut, faptul ca aici va puteti bucura de existenta acelor seturi mobila dormitor realizate simplu pe baza unui dressing si pat matrimonial cu noptiere.

  Dar si alte seturi mobila dormitor ceva mai complexe, acolo unde pe langa toate acele piese de mobilier enumerate mai sus sa mai poate adauga o comoda, o masuta cu taburet pentru machiaj si/sau o lada de depozitare.

  Care de obicei este amplasata in continuarea patului matrimonial.

  Fie ca este vorba despre acele seturi mobila dormitor simpe sau complexe, acestea sunt compuse prin asocierea celor mai importante si utile piese de mobilier de la interiorul unui dormitor.

  Despre confortul oferit nici nu mai poate fi vorba, atata timp cat reusiti sa alegeti si salteaua potrivita fiecarui set de mobila pentru dormitor, din cele disponibile in cadrul acestui site.

  Atata timp cat piata de profil abunda de astfel de accesori de preturi din cele mai diverse.

  In consecinta este limpede faptul ca aceste seturi mobila dormitor nu beneficiaza de saltea.

  Aceasta din urma urmand sa fie achizitionata separat.

  Asa cum, de altfel se intampla la marea majoritate a magazinelor de profil, de pe teritoriul tari noastre.

  Altfel spus, daca sunteti in situatia de a trece la amenajarea propriei camere de odihna si nu stiti pentru care din produse sa optati este de preferat sa acordati atentia cuvenita acestor seturi mobila dormitor.

  De unde puteti alege tot ce va doriti, la cele mai atractive preturi.

 • Mobila Tineret

  Acesta mobila tineret constituie o alta categorie principala de piese de mobilier dedicate cu precadere unui alt spatiu de mare interes din cadrul unei locuinte. Si care este destinat special copiilor indiferent de varsta lor.

  Initial aceste spatii locuibile au fost denumite camere pentru copii.

  Pentru ca ulterior, ele sa fie transformate in camere de tineret.

  Indiferent de situatie, atunci cand vorbim despre aceste camere de tineret, ne referim cu siguranta la existenta unui spatiu de mare sensibilitate. Si care trebuie amenajat corespunzator cu mobila tineret de calitate.

  Intrucat aici piesele de mobilier trebuiesc sa fie alese cu mare grija.

  Si ne referim in special la materialele folosite, la nuantele alese, cat si la textura respectivelor materiale din care este realizata mobila tineret necesara pentru amenajarea acestui spatiu de real interes.

  Acolo unde un important cuvant de spus il are si modul de executie al respectivelor piese de mobilier.

  Mizand cu tarie pe acest aspect va asiguram din start ca prin intermediul nostru puteti beneficia de o gama larga de corpuri de mobilier a caror destinatie exacta se indreapta spre acele camere tineret.

  Motiv prentru care trebuie sa stiti ca oferta de mobila de tineret necesara pentru amenajarea acelor camere de tineret si care la noi se achizitioneaza din stoc, aceasta are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv unei game foarte variate de spatii.

  De la cele inguste si pana la cele in care perimetrul interior este unul mult mai generos.

  Asadar, atunci cand sunteti in situatia de a alege mobila tineret potrivita pentru camera de tineret este de preferat sa aruncati o privire asupra ofertei nostre.

  Si ulterior sa optati pentru varianta cea mai potrivita, astfel incat prin alegerea pieselor de mobilier sa puteti pastra traficul interior la parametri normali, prin optimizarea foarte buna a spatiului respectiv.

 • Paturi

  La interiorul unei camere de odihna cum este dormitorul, patul reprezinta fara discutii cea mai importanta piesa de mobilier.

  Un aspect incontestabil, atata timp cat fara existenta acestui accesoriu odihna si relaxarea nu se va putea ridica niciodata la nivelul propriilor asteptari.

  Mergand pe acest principiul este limpede faptul ca indiferent cat de ingust este spatiul interior al unei camere este absolut necesara existenta unuia dintre modelele de paturi la interiorul dormitorului, de exemplu.

  Asa ca, in functie de spatiul disponibil este de preferat sa alegeti unul din modelele de paturi matrimoniale din cele disponibile prin intermediul acestui site.

  Si aveti de unde alege, atata timp cat aici veti putea gasi o gama extrem de variata de astfel de paturi.

  Mai inalte sau mai joase, cu tablie in partea superioara, tapitate complet sau partial.

  Cu una sau doua noptiere, cu sau fara lada de depozitare la interior.

  Paturi extrem de comode pentru una sau mai multe persoane.

  Marea majoritate dintre ele fiind distantate de la sol, cu sau fara sertare in partea inferioara.

  Si de ce sa nu recunoastem, dar aici sunt disponibile o serie intreaga de astfel de paturi clasice, moderne sau contemporane.

  Realizate dupa ultimile idei in materie de astfel de corpuri de mobilier. Unele dintre paturi beneficiind chiar si de iluminare pe timp de noapte.

 • Sifoniere

  Dressingurile, indiferent de forma si marimea lor, ele reprezinta acele corpuri de mobilier cu o vasta utilitate, la interiorul unei camere de odihna.

  Si care reprezinta negresit unul dintre cele mmai interesante si atractive piese de mobilier ce isi poate gasi utilitatea in diferite spatii existente de la nivelul unei locuinte.

  Cu alte cuvinte acestea pot fi amplasate cu aceeasi usurinta intr-un dormitor, living, sufragerie sau chiar si in hol.

  Dressingurile in general sunt realizate din pal melaminat de calitate superioara si care beneficiaza de o gama deosebit de mare de posibilitati atractive de amenajare.

  Astfel incat la interiorul acestor dressinguri sa puteti gasi un loc ideal de depozitare, atat pentru articolele textile si vestimentare de mici dimensiuni.

  Si care sunt asigurate prin existenta spatiilor necesare pentru polite.

  De asemenea, un dressing adevarat mai contin la interior si un spatiu idel pentru amplasarea umeraselor.

  Atat de necesare in vederea amplasarii articolelor vestimentare de dimensiuni ceva mai mari.

  Si pentru ca preferintele in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de corp de mobilier sunt extrem de variate va asiguram ca marea majoritate a dressingurilor beneficiaza de o manevrabilitate cat mai silentioasa.

  Cat si de existenta sistemelor de amortizare la inchiderea usilor.

  Iar unele dintre aceste dressinguri sunt comandate cu oglinzi pe partea frontala a usilor culisabile.

  Oglinzi a caror marime poate fi aleasa in functie de preferinte.

  Cu o suprafata de reflexie cat mai generoasa.

  Astfel incat o vedere de ansamblu sa se transforme intr-o simpla joaca, pentru toate acele persoane care ajung sa foloseasca un astfel de corp de mobilier de mare valoare pentru orice dormitor.

  Cat despre nuanta care joaca si ea un rol deosebit de important in alegerea unui astfel de corp de mobilier, este bine de stiut ca aceasta difera foarte mult, de la un produs la altul.

  In asa fel incat exista dressinguri albe, crem, maro, stejar, nuc, wenge cat si multe alte combinatii intre aceste nuante.

  In asa fel incat este practic imposibil sa nu puteti gasi produsul preferat, in multitudinea de modele existente in stoc, in cadrul firmei noastre.

 • Comode

  Printre cele mai utile si interesante piese de mobilier necesare pentru completarea confortului la interiorul unui dormitor se situeaza si comodele.

  Piese de mobilier de dimensiuni medii care sunt oferite in special in cadrul seturilor de dormitoare.

  Si a caror complexitate este una peste medie.

  Cu posibilitatea de a se plia pe propriile necesitati, la orice ora din zi si din noapte.

  Ca si destinatie, comodele pot fi utilizate in diferite scopuri.

  Si cu siguranta ca, odata achizitionate, aceste comode au capacitatea de a-si dovedi din plin utilitatea.

  Fiecare in functie de designul sau.

  Asa se face ca, pentru a veni in sprijinul tuturor persoanelor care isi doresc un astfel de corp de mobilier, prin intermediul nostru, acestia isi pot gasi aici o rezolvare a tuturor problemelor legate de acest aspect. Al existentei comodei la interiorul propriului dormitor.

  Cu alte cuvinte trebuie stiut ca aceste comode au capacitatea de a va oferi un spatiu de depozitate bine compartimentat atat la interior, cat si la exterior.

  In alta ordine de idei, mai trebuie stiut faptul ca, o astfel de comoda, indiferent de modelul ei, aceasta poate fi achizitionata chiar si separat, in functie de prerferinte.

  Si ulterior aceasta sa poata fi asociata oricarei garnituri de mobilier, acolo unde respectivul accesoriu sa poata raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de eleganta si confort.

  Mergand pe acest principiu, prin intermediul respectivei categorii de corpuri de mobilier puteti intra in posesia unei game variate de comode de diferite dimensiuni si nuante.

  Cu diverse compartimentari la interior., cu nise si serta. Sau cu diferite alte spatii de depozitare.

  De asemenea ar mai fi de stiut aici si faptul ca in multe dintre cazuri, comodele pot utilizate si ca suport ideal pentru TV.

  Desi, este bine de stiut faptul ca, in general pentru o viata cat mai buna, nu se recomanda amplasarea televizorului in dormitor.

  In consecinta acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu si cu siguranta ca veti putea face alegerea potrivita.

  Si cun altfel, daca nu prin intermediul unui bun raport calitate-pret.

filter
pe pagina
Se afiseaza 1-18 din 53 articole

Produse

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us

Call Now Button